Nevalstisko organizāciju Gada balva personu ar invaliditāti atbalstam

Šī gada 29.novembrī plkst. 18.00 Latvijas Nacionālajā bibliotēkā svinīgā ceremonijā tiks pasniegtas balvas un atzinības raksti nevalstiskajām organizācijām, kas aizstāv cilvēku ar invaliditāti intereses un veicina viņu tiesības dzīvot pilnvērtīgu dzīvi.

Jau trešo gadu tiesībsargs sadarbībā ar Latvijas Nacionālo bibliotēku un Invalīdu un viņu draugu apvienību “Apeirons” rīko konkursu “Gada balva personu ar invaliditāti atbalstam”, šī konkursa mērķis ir atklāt labās prakses piemērus un sekmēt personu ar invaliditāti intereses pārstāvošo nevalstisko organizāciju darbību.

Šogad nevalstiskās organizācijas tiks godinātās sešās pieteiktajās nominācijās: Skaļākā balss, Nodarbinātības veicinātājs, Pakalpojumu nodrošinātājs, Izglītības attīstītājs, Sociālā kampaņa un Bērnu ar invaliditāti aizstāvis.

Aicinām ikvienu, kas vēlas ar savu klātbūtni atbalstīt un sumināt aktīvās organizācijas un piedalīties svētku pasākumā, līdz 28.novembrim pieteikt savu dalību, uz e-pasta adresi nvobalva@tiesibsargs.lv nosūtot dalībnieka vārdu un uzvārdu (un, ja iespējams, organizācijas vai iestādes nosaukumu).