Apbalvo rakstu konkursa “Ļauj cilvēktiesībām runāt!” laureātus

Šodien, 9. septembrī, Tiesībsarga birojā notika Baltic Human Rights Society un tiesībsarga rīkotā rakstu konkursa “Ļauj cilvēktiesībām runāt!” apbalvošana.

Konkursā pirmo vietu un naudas balvu 150 eiro vērtībā ieguva Paula Kellija ar rakstu “Digitālo pakalpojumu akts: dezinformācija un vārda brīvība”, otro vietu un naudas balvu 100 eiro vērtībā – Hannelora Voiciša ar rakstu “Eiropas Komisijas pieņemtais priekšlikums paredz arī kibervardarbības pret sievietēm un meitenēm apkarošanu”, bet trešo vietu un naudas balvu 50 eiro vērtībā ieguva Valērija Ruta Hartmane ar rakstu “Paliatīvā aprūpe Latvijā starptautiskajā un nacionālajā obligāciju tvērumā”. Publikācijas iespēju ieguva Lāsma Mazūre ar rakstu “Sievietes žurnālistes galvenais izaicinājums – drošība?”.

Visus laureātus sveica arī tiesībsargs, un īpašo tiesībsarga balvu par izcilu rakstu ieguva Valērija Ruta Hartmane.

Tiesībsargs: “Paldies, jaunie speciālisti, ka meklējat un atrodat aktualitātes arī tajās tēmās, kur daudziem liktos, ka viss jau ir zināms. Jūsu iesaiste cilvēktiesībās, plašais rakstu tēmu tvērums un analīzes kvalitāte ir apbrīnojama!”

Rakstu konkursa "Ļauj cilvēktiesībām runāt!" apbalvošanas ceremonija. No kreisās: tiesībsargs Juris Jansons, BHRS vadošā pētniece Arina Melse, Valērija Ruta Hartmane, tiesībsarga vietniece Ineta Piļāne, Hannelora Voiciša, BHRS Pētniecības un komunikāciju koordinatore Elīna Rancāne, Paula Kellija, BHRS izpilddirektore Agnese Koligina-Balode.
Rakstu konkursa “Ļauj cilvēktiesībām runāt!” apbalvošanas ceremonija. No kreisās: tiesībsargs Juris Jansons, BHRS vadošā pētniece Arina Melse, Valērija Ruta Hartmane, tiesībsarga vietniece Ineta Piļāne, Hannelora Voiciša, BHRS Pētniecības un komunikāciju koordinatore Elīna Rancāne, Paula Kellija, BHRS izpilddirektore Agnese Koligina-Balode.
Tiesībsargs Juris Jansons un tiesībsarga balvas ieguvēja Valērija Ruta Hartmane.
Tiesībsargs Juris Jansons un tiesībsarga balvas ieguvēja Valērija Ruta Hartmane.
Tiesībsargs Juris Jansons un 2. vietas ieguvēja Hannelora Voiciša.
Tiesībsargs Juris Jansons un 2. vietas ieguvēja Hannelora Voiciša.
Tiesībsargs Juris Jansons un 1. vietas ieguvēja Paula Kellija.
Tiesībsargs Juris Jansons un 1. vietas ieguvēja Paula Kellija.