Konference “Darba tirgus pieejamība personām ar invaliditāti”

Aicinām visus interesentus piedalīties konferencē “Darba tirgus pieejamība personām ar invaliditāti”, ko šī gada 29. novembrī rīko Latvijas Republikas tiesībsargs sadarbībā ar Latvijas Nacionālo bibliotēku un Invalīdu un viņu draugu apvienību “Apeirons”.

Šī gada konferences ietvaros savos pieredzes stāstos par nodarbinātību dalīsies cilvēki ar invaliditāti, nodarbinātības politikā iesaistīto iestāžu pārstāvji informēs par līdzšinējo un turpmāko valsts politiku un plāniem šajā jomā, kā arī tiks prezentētas vadlīnijas darba devējiem par darba vides pielāgošanu cilvēku ar invaliditāti nodarbinātībai.

Konference notiks šī gada 29. novembrī plkst. 9.00 – 17.00 (dalībnieku reģistrācija no plkst. 8.30) Latvijas Nacionālās bibliotēkas Konferenču centrā, Mūkusalas ielā 3, Rīgā. Telpās ir nodrošināta vides pieejamība, tai skaitā akustiskā cilpa konferenču zāles C daļā. Pasākumā tiks nodrošināts surdotulkojums. Dalība konferencē ir bez maksas.

Uz konferenci aicinām valsts un pašvaldību iestāžu darbiniekus, ikvienu darba devēju, sociālos uzņēmējus, nevalstiskās organizācijas, augstskolu un profesionālo skolu pārstāvjus, kā arī ikvienu interesentu.

Konferences programma un reģistrācija konferencei pieejama šeit: https://www.registration.lv/nodarbinatiba