Liepājnieki 4.oktobrī var saņemt tiesībsarga konsultācijas

Ceturtdien, 4.oktobrī, no plkst. 14.00 Liepājas iedzīvotāji var saņemt tiesībsarga konsultācijas par sev aktuāliem juridiskiem jautājumiem. Konsultācijas būs iespējams saņemt Liepājas pilsētas domes Lielajā zālē, Rožu ielā 6, 2.stāvā, 207.telpā. Uz konsultācijām ir jāpierakstās iepriekš, zvanot uz tālruni 67686768.

Tiesībsarga birojs ir uzsācis monitoringa vizītes Latvijas pašvaldībās, lai izvērtētu cilvēktiesību un labas pārvaldības principa nodrošinājumu pašvaldībās. Šī gada 4.oktobrī tiesībsargs dosies uz Liepājas pilsētas domi un pašvaldības padotības iestādēm: Liepājas pilsētas Domes Sociālo dienestu, Liepājas pilsētas Izglītības pārvaldi, Liepājas pilsētas Bāriņtiesu, Liepājas pilsētas Dzimtsarakstu nodaļu, Pašvaldības policiju un Valsts policijas Liepājas iecirkni.

Monitoringa vizītes noslēgumā sākot no plkst. 14.00 Liepājas iedzīvotāji, ja vēlēsies, varēs saņemt tiesībsarga un Tiesībsarga biroja juriskonsultu konsultācijas. Uz konsultācijām ir jāpierakstās iepriekš, zvanot uz Tiesībsarga biroja konsultatīvo tālruni 67686768.

Iedzīvotāji tiek aicināti iesūtīt uz e-pasta adresi pasvaldibas@tiesibsargs.lv informāciju un priekšlikumus par jautājumiem vai gadījumiem, kuriem pašvaldības monitoringa vizītes laikā Tiesībsarga biroja ekspertiem iedzīvotāja ieskatā būtu jāpievērš papildu uzmanība.