Kampaņa “Palīdzi bērniem būt laimīgiem!”

Dekoratīvs attēls ar tekstu uz tā. Teksts: Bērnu tiesību aizsardzībai veltīta kampaņa "Palīdzi bērniem būt laimīgiem!". Attēlā: no zāliena augošas sirsniņas.

Jūnijs Latvijā daudzu cilvēku acīs iededz prieka uguntiņas, jo ir sākusies vasara, brīvlaiks, atvaļinājumu laiks. Pat tad, ja darba duna joprojām liela, brīvbrīžos daudz vieglāk rast atelpu, mieru, sasmelties sauli, dabas varenību, kukaiņu kustīgumu un putnu brīvību.

1. jūnijā svinējām Starptautisko bērnu aizsardzības dienu, tāpēc jau ierasts, ka tieši jūnijā daudzviet mediju telpā, pasākumos un ikdienas sarunās uzsvērts bērnu tiesību nozīmīgums. Arī mēs šomēnes kampaņā “Palīdzi bērniem būt laimīgiem!” vēstīsim par bērniem ļoti būtiskiem tematiem, akcentējot bērnu tiesības dažādās dzīves jomās.

Ikviena bērna tiesības ir dzīvot laimīgu dzīvi. Pat tad, ja laime šodien ir konfektē, rīt – saulē, bet pēc nedēļas – omes apskāvienos, tā ir daļa no dzīves drošībā, mierā, mīlestības pilnā gaisotnē. Jūnijā stāstīsim, kas bērnos rada prieku, kā trūkst, kam kopīgi varam pievērst uzmanību un uz ko tiekties, lai ļautu un palīdzētu bērniem būt laimīgiem. Aicinām sekot jūnija ierakstiem Tiesībsarga biroja Facebook kontā, iedvesmoties, lai kopīgiem spēkiem darītu mūsu bērnus laimīgus!