Tiesībsarga biroja pārstāvji tiekas ar kustības “Gribu palīdzēt bēgļiem” pārstāvjiem

Šodien, 15. decembrī, Tiesībsarga biroja pārstāvji tikās ar kustības “Gribu palīdzēt bēgļiem” pārstāvjiem, lai pārrunātu situāciju uz Latvijas-Baltkrievijas robežas.

Sarunā piedalījās kustības “Gribu palīdzēt bēgļiem” dibinātājs Egils Grasmanis, interešu aizstāvības speciāliste Ieva Raubiško un valdes locekle Evija Strupiša, kā arī tiesībsarga vietniece Ineta Piļāne, Prevencijas daļas vadītāja Liene Namniece-Bērziņa, Prevencijas daļas juridiskā padomniece Zanda Rūsiņa un Pilsonisko un politisko tiesību nodaļas juridiskā padomniece Santa Tivaņenkova.

Tiesībsarga biroja sanāksmju telpa. Ap galdu sēž (no kreisās): kustības "Gribu palīdzēt bēgļiem" interešu aizstāvības speciāliste Ieva Raubiško dibinātājs Egils Grasmanis un valdes locekle Evija Strupiša, kā arī Tiesībsarga biroja Pilsonisko un politisko tiesību nodaļas juridiskā padomniece Santa Tivaņenkova, tiesībsarga vietniece Ineta Piļāne, Prevencijas daļas vadītāja Liene Namniece-Bērziņa, Prevencijas daļas juridiskā padomniece Zanda Rūsiņa.