Tiesībsargs sveic Tēva dienā!

Gatavojoties Tēva dienai, vaicājām kolēģiem: Ar ko Tev asociējas tētis, vectēvs, krusttēvs vai kāds cits cilvēks, kas Tev ir tēva lomā? Kas ir viņa lielākais talants? Ko mājās dara TIKAI viņš?

Atbilžu loks bija ļoti plašs. No tētiem-darbarūķiem ar zelta rokām un izcilu mūzikas gaumi, līdz tētiem, kas gatavo gardākās omletes un pankūkas, līdz tiem, kas zina un dara pilnīgi visu, līdz jokuplēšiem un nesatricināmiem padomdevējiem, līdz … un līdz …, un līdz …

Skaidrs ir viens – mūsu tēti, vectēvi, krusttēvi ir mūsu atbalsts un spēks. Lai mīlestības pilna viņiem šī diena!

Padomā, kāda būtu Tava atbilde, un apsveic arī savu Tēti!

Tumši zils fons. Virsraksts - Mans tētis ir. Zem virsraksta vārdu mākonis ar vārdiem: atbildīgs, zelta rokas, rūpes, padomdevējs, gudrs, darbarūķis, stabilitāte, drošība, atbalsts, stipras rokas, lasāmviela, liels, radītājs, spēles, mīļums, laba mūzika, spēcīgs, sirsnība, jautrība, miers, paraugs, bārda.
Tumši zils fons. Virsraksts - Manā ģimenē tikai tētis. Zem virsraksta vārdu mākonis ar vārdiem: mazgā logus, pļauj zāli, dara visu, ēd saulespuķu sēklas, makšķerē, var visu, remontē, zina visu, labo tehniku, gatavo gardu ēdienu, plāno ceļojumus, dara smagos darbus, tīra skursteni, pacietīgi mizo kartupeļus, sauc bērnus par studentiem, lasa filozofu darbus.
Tumši zils fons. Virsraksts - Mana tēta talants ir. Zem virsraksta vārdu mākonis ar vārdiem: nepadoties, deleģēt, dziedāšana, nepārmest, pacietība, neapvainoties, mīlēt bez nosacījumiem, humors, viedums, saglabāt mieru, izaudzēt garšīgus augļus, organizēt, atrast īsts vārdus, iecietība, prast pilnīgi visu, likt justies pieņemtam, uzstāties ar runām, būt nemainīgam, spēt klausīties, dot padomu.